Julhälsning

Va skoj att du vill skicka dina julhälsningar genom oss!

Välj 10 av dina vänner som skall bli uppringda med din hälsning och dessutom få en påse juleskum. Du betalar ingenting- vare sig för hälsningen eller juleskum. Det är vår julklapp till dig. Det är riktigt enkelt, du behöver bara följa stegen nedan så löser vi resten.

Steg 1 – Julhälsning

Spela in din hälsning direkt i din mobil och skicka till oss. Klippet skall vara max 1 min långt. Kom ihåg att hålla det generellt då det skall gå ut till samtliga kontakter på din lista. Förslagsvis något sådant här:

“Hej Gustav här. Ville bara önska dig en riktigt god jul och skicka över en liten julklapp. Du får strax ett SMS med information om vart du kan hämta ut din överraskning! Ha det fint och God jul!”

Steg 2 – Telefonnummer

1. Vi behöver ditt eget telefonnummer, detta kommer användas för att ringa ut till dina vänner, så att det verkligen ser ut som att det är du som ringer. 

2. Dina vänners telefonnummer och förnamn, max 10 st. 

Steg 3 – Maila oss

Skicka ljudfil och kontaktlista till jul@wiraya.com

Vi behöver dina svar senast den 12 December. Samtalet kommer gå ut mellan 17-20  den 20:e December, men vi kommer kontakta dig innan så att du får testa samtalet själv innan vi ringer ut 🙂

Så här kommer din julhälsning se ut

Samtal – SMS – Voucher