Inspiration från Länsförsäkringsgruppen.

24-04-2020 1:00 pm -

Online webinar (60min)

Så har Länsförsäkringsgruppen förbättrat kundupplevelsen och ökat konverteringen med Wiraya.

Hur får man människor att agera på kommunikation genom kundresan? Vad är det som gör att människor agerar så bra på kundkommunikation i mobilen? Vid vilka tillfällen fungerar Voice-to-person-teknologi speciellt bra och i vilka tillfällen i kundresan har ni på Länsförsäkringar lyckats speciellt väl med?

Vi får ofta frågan om vi kan dela med oss av konkreta exempel på hur andra företag arbetar med sina kundresor. Så till det här eventet har vi satt ihop våra bästa tips som vi samlat på oss genom åren, baserat på kundkommunikation som nått över 100 miljoner människor. Vi går också igenom de flöden som Länsförsäkringar använder sig av över hela gruppen samt visar exempel från hur andra branscher arbetar med att få kunder att agera genom kundresan. 

Ta del av: 

  • Genomgång av kommunikationsflöden på de olika Länsförsäkringsbolagen. Lärdomar och möjligheter framåt!
  • Inblick i andra branschers utmaningar, kundresor och de mest kritiska ögonblicken.
  • Inspireras av kommunikationsflöden från telekom, leasing och elleverantörer.

Eventet passar dig som arbetar med kommunikation i kundresan. Bjud gärna in dina kollegor!
Vi riktar ett speciellt tack till våra samarbetspartners på de olika Länsförsäkringsbolagen, som är ansvariga för de fantastiska resultat som vi ser fram emot att dela med oss av. 

Det här eventet är exklusivt för dig som är anställd inom Länsförsäkringsgruppen och endast synligt för personer med tillgång till inbjudningslänken. 

Varmt välkommen!

Linda Bergh

Customer Success Manager

Malin Wahlberg

Chief Revenue Officer

OTHER EVENTS